Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар Ющенка пропонує захоплюватися героїзмом президента

Четвер, 12 червня 2008, 15:42

У міжнародній медичній спільноті дезінформація про отруєння президента Віктора Ющенка не викликає нічого іншого, крім обурення.

Про це заявив особистий лікар президента, заступник керівника Держуправління справами Ростислав Валіхновський, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я хочу звернутися до громадян, які сьогодні чують в засобах масової інформації дезорієнтуючу і сфальсифіковану інформацію щодо отруєння президента, не прислухатися до цих речей", - наголосив Валіхновський.

Він додав, що у середу у Женеві на прес-конференції українсько-швейцарська група лікарів, яка проводила лабораторно-діагностичне обстеження стану президента України та брала участь у його лікуванні та консультаціях, оприлюднила заяву.

У цій заяві лікарі категорично спростовують спекуляції навколо теми отруєння Ющенка та називають їх непрофесійними і непов'язаними із медичними дослідженнями та знаннями.

"У міжнародній медичній спільноті така дезінформація про отруєння не викликає нічого іншого, крім обурення", - наголосив Валіхновський.

Особистий лікар президента підкреслив, що незалежні лабораторні тести, проведені у багатьох сертифікованих лабораторіях світу, підтвердили наявність надзвичайно високих концентрацій діоксину в організмі Ющенка.

"Доза діоксину, яка потрапила до організму нашого президента, є найбільшою у історії світової медицини. Це не є новиною, оскільки всі відповідні дослідження були опубліковані у медичній пресі", - зауважив Валіхновський.

Він додав, що починаючи із 2004 року, міжнародною групою лікарів була проведена успішна робота по виведенню діоксину з організму президента. За його словами, при цьому були застосовані новітні методи молекулярної медицини.

"Учора в Женеві від імені президента та його родини я подякував міжнародній команді лікарів - серед яких, до речі є Нобелівські лауреати, - госпіталю Женеви, особисто професору Сора за успішну роботу", - повідомив Валіхновський.

"Як особистий лікар президента від імені команди лікарів засвідчую, що протягом цього часу Віктор Андрійович Ющенко проявив справжній героїзм у боротьбі з хворобою. Цією людиною можна захоплюватися", - додав лікар.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування