Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк уже в Києві і чекає запрошення в Раду

Вівторок, 17 червня 2008, 09:55

Голова ФДМ Валентина Семенюк-Самсоненко ще не вирішила, чи з'явиться вона у Верховну Раду на розгляд питання про своє звільнення.

Про це Семенюк заявила газеті "Комерсант-Україна" у понеділок, відразу після повернення до Києва з Туреччини, де проводила свою відпустку.

"Я тільки прилетіла. Ось завтра (17 червня) вийду на роботу, а там подивимося", - сказала вона.

На уточнююче питання, що необхідно для прийняття нею позитивного рішення, Семенюк відповіла:

"Буде запрошення з'явитися в парламент – прийду. Я людина дисциплінована і завжди дію за законом, а не по поняттях".

Як відомо, розгляд проекту постанови про звільнення Семенюк з посади голови ФДМ значилося першим пунктом на порядку денному Верховної Ради на вівторок.

У той же час, спеціальна контрольна комісія з питань приватизації ще не розглянула звіт голови ФДМ про пророблену роботу, що, як пише видання, може стати "формально" ще одним приводом зірвати голосування по питанню звільнення Семенюк.

"Рахункова палата вже заслухала мій звіт, але в комітеті він ще не розглядався. Ми ж будемо доповідати як належить", - повідомила газеті сама Семенюк.

Між тим, за словами колишнього голови ФДМ (1998-2003 р.), першого заступника глави контрольної комісії, депутата Олександра Бондаря ("НУ-НС"), зміна керівництва ФДМ не залежить від розгляду звіту голови фонду на засіданні парламентської комісії.

На його думку, "наскільки успішно буде розглянуто у вівторок дане питання, залежить від позиції Партії регіонів, секретаріату президента і самого президента Віктора Ющенка".

У свою чергу, кандидат на посаду голови ФДМ, депутат БЮТ Андрій Кожем’якін упевнений, що інтрига навколо зміни керівництва фонду у вівторок перестане існувати. "Прийде пані Семенюк у парламент або не прийде, питання про її звільнення все одно буде розглянуте", - сказав він "Комерсанту".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування