Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведька просять розшевелити Черновецького

Вівторок, 17 червня 2008, 16:07

Тимчасова слідча комісія щодо зловживань київської влади вимушена звернутися за допомогою до Генпрокуратури через відсутність співпраці з київською владою у питанні отримання документів, необхідних для роботи комісії.

Про це заявив голова комісії Микола Томенко, повідомляє прес-служба депутата. "Комісія вимушена звернутися за допомогою до правоохоронних органів", - зазначив він.

Томенко пояснив, що ще 17 березня поточного року комісія звернулася до Київради із запитом, яким, зокрема, просила Київраду надати копії необхідних для роботи комісії документів.

Серед таких копії стенограм пленарних засідань сесії Київради, протоколів засідань постійних комісій Київради, стенограм засідань президії Київради.

Враховуючи те, що від Київради вищевказані документи не були отримані, 14 квітня 2008 року комісія повторно з тим же проханням звернулася вже до мера Києва Леоніда Черновецького.

Тільки в середині травня 2008 року до комісії надійшов лист від Київради, в якому було перераховано кількість сторінок у запитуваних документах та висловлено прохання продовжити строк виконання запитів до 3 червня 2008 року.

"Враховуючи те, що станом на 17 червня 2008 року копії жодного із запитуваних документів до комісії не надійшло, у комісії не залишається іншого виходу, як звернутися до генпрокурора з повідомленням про злочин у зв'язку з бездіяльністю з боку посадових осіб київської влади, що створює штучні перешкоди у роботі комісії", - зауважив Томенко.

Він висловив сподівання, що органи прокуратури оперативно відреагують на цей запит, приймуть адекватне рішення та посприяють роботі комісії з питань розслідування діяльності київської міської влади.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування