Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" допоможе Києву прийняти Євро-2012

Четвер, 19 червня 2008, 10:10

Гендиректор футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін допоможе Міністерству з питань сім'ї, молоді і спорту підписати контракт з головним підрядчиком будівництва НСК "Олімпійський".

Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Буквально позавчора я мав честь розмовляти з міністром сім'ї, молоді і спорту паном Павленком, і він нас попросив допомогти йому в підписанні контракту з головним підрядчиком, що будуватиме новий стадіон на місці НСК "Олімпійський", - сказав Палкін.

"Більш того, я сам запропонував йому прислати своїх представників, щоб ми більш детально проконсультували їх з усіх питань, що можуть виникнути в процесі будівництва, перед укладанням контракту, після укладання і так далі, тощо", - додав він.

Як відомо, 17 червня Міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту заявило про можливість зриву переговорів щодо реконструкції НСК "Олімпійський" з вини тайванської компанії Аrсhаsіа Design Group, що виграла відповідний конкурс.

18 червня компанія Аrсhаsіа Design Group заявила, що обвинувачення Мінсім'ї щодо неспроможності компанії реконструювати стадіон є безпідставними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: