Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче позачергово викликати Тимошенко на килим

Четвер, 19 червня 2008, 14:50

Партія регіонів вимагає скликати позачергову сесію Верховної Ради для заслуховування звіту уряду.

Про це заявив відкриваючи засідання опозиційного уряду лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

За його словами, під час вечірнього засідання, яке розпочнеться о 16:00 годині четверга, Партія регіонів внесе з місця подання від імені 150 депутатів щодо скликання позачергової сесії на вівторок або середу наступного тижня.

Він також запропонував президенту Віктору Ющенку бути присутнім у верховної раді під час звіту уряду.

"Ми б хотіли, щоб звіт уряду відбувся в присутності президента, тому що та переписка, яка йде між президентом і урядом, не дає можливості зрозуміти, на який результат може очікувати сьогодні суспільство", - сказав Янукович.

Він наголосив, що за фактичної відсутності демократичної коаліції у Верховної Ради немає механізму для прийняття необхідних законопроектів.

"Ми готові в таких умовах підтримати будь-які рішення, які будуть спрямовані на покращення ситуації", - сказав він, маючи нас увазі, що Партія регіонів готова голосувати за нагальні законопроекти.

Як відомо, протягом цього тижня Партія регіонів відмовлялася голосувати за всі законопроекти, в тому числі і під авторством своїх однопартійців.


* * *

Фракція Партії регіонів у четвер почала збір підписів для реєстрації постанови про заслуховування звіту уряду у Верховній Раді, повідомив перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов "Інтерфакс-Україна".

"Із сьогоднішнього дня ми почали збір підписів (для реєстрації постанови про заслуховування звіту уряду у Верховній Раді)", - сказав він.

За його словами, фракція Партії регіонів діє відповідно до регламенту Верховної Ради і законів, відповідно до яких для реєстрації такого проекту постанови необхідно не менше 150 підписів народних депутатів.

Відповідаючи на запитання, чи буде ухвалене рішення про відставку уряду у результаті звіту, він відповів: "У залежності від звіту буде прийнято відповідне рішення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування