Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк зможе заробити президентські дивіденди, якщо покаже Раді... палець

П'ятниця, 20 червня 2008, 14:33

Спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк має шанс заробити собі гарні політичні дивіденди на президентську кампанію, якщо він зараз буде мати мужність назвати своїми іменами те, що відбувається в парламенті.

Про це заявив політолог Дмитро Видрін на прес-конференції, повідомляє Ліга.

"Та людина у Верховній Раді, хто буде мати мужність, а головне повноваження назвати речі своїми іменами..., одержить істотні преференції на завоювання громадської думки і можливо преференції на старті президентської кампанії. Цією людиною може бути спікер Яценюк", - сказав Видрін.

Він вважає, що якби голова ВР мав таку мужність і найближчим часом "показав залові або червону картку, або палець, або щось інше і сказав, що вмерла коаліція", то він би став першою людиною в парламенті, хто реально дивиться на речі в парламенті і реально їх оцінює.

Видрін вважає, що в Яценюка є унікальні шанси ввійти в історію українського парламентаризму, але не знає, чи вистачить спікерові мужності для цього.

Політолог також відзначив, що жодна політична сила у Верховній Раді не може називати себе демократичною.

"Сьогодні, напевно, жодна сила у Верховній Раді не може називати себе демократичною", - сказав Видрін.

Він відзначив, що в політології існує закон, який говорить, що "демократи між собою не воюють", а тим більше, такими брудними методами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...