Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ пропонує Януковичу написати в книзі. Про малярство

П'ятниця, 20 червня 2008, 22:00
Збір підписів Партією регіонів за внесення до парламенту питання про звіт уряду є "нервовим тиком" та "суєтою", щоб відволікти увагу від крадіжок попереднього Кабміну.

Про це йдеться у заяві прес-служби БЮТ, розповсюдженій у п’ятницю ввечері.

"Вся ця суєта Партії регіонів пов’язана з тим, щоб відволікти увагу громадськості від реальних скандалів, пов’язаних з виявленими Контрольно-ревізійним управлінням крадіжок у розмірі 10,2 млрд. гривень, зловживаннях у Енергоатомі, Мінтрансі, здачі шельфу і т.д", вважають в Блоці Тимошенко.

Там дізналися про ініціативу Партії регіонів щодо збору "лише" 156 підписів "без усякого здивування" і рекомендують "зібрати для такого питання хоча б 230 підписів".

"Це нікого не дивує, оскільки зрозуміло, що Партія регіонів мріє про відставку уряду Тимошенко з першої секунди її призначення. І якщо вже говорити про секунди, то дозволимо собі нагадати, що наш лідер підрахувала, що Янукович за час свого перебування при владі крав зі швидкістю 60 доларів на секунду, тому нам зрозумілі їхні істерики, адже всього день без влади – це мінус 5 мільйонів доларів в засіках Януковича і Ко", йдеться у заяві.

БЮТ пропонує "всім політичним силам, а у першу чергу Партії регіонів, заспокоїтись і надати Віктору Федоровичу час та нагоду здійснити його велику мрію - написати передмову до книги про українське малярство".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування