Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЄЦ" не служив і не збирається ні до кого найматися

П'ятниця, 27 червня 2008, 17:55

Партія "Єдиний центр" ніколи не приймала жодних рішень про об'єднання з будь-якими політичними силами.

Про це заявив лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль, повідомляє прес-служба партії.

При цьому він наголосив, що очолювана ним політична сила "ні з ким не об'єднувалася, не об'єднується і не буде об'єднуватися".

"Єдиний центр" консолідує не партії, а патріотичних, сильних людей, що прагнуть змінити життя в Україні на краще", – зазначив Кріль.

За його словами, в процесі формування "Єдиного центру" серед його нових учасників не ведеться мова про жодні квоти – ні щодо можливості отримати керівну посаду в партійних органах, ні щодо обговорення можливості участі у виборчих списках.

"Ми ініціювали новий політичний процес для того, щоб створити певний майданчик, точку опори для активних людей, які відчувають відповідальність за майбутнє країни", – наголосив Кріль.

Депутат зазначив, що процес розбудови партії проходить успішно: "Сьогодні кожний громадянин України має можливість вступити до "Єдиного центру", у тому числі, і представники інших політичних сил".

За інформацією Кріля, в "Єдиному центрі" є колишні представники БЮТ, "НУ-НС", а також Народної партії України, Партії регіонів, Соціально-християнської партії, НДП, Демократичної партії, ПППУ та Компартії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування