Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович написав статтю про те, як у нього кидали камені і про фіаско Тимошенко

Четвер, 5 червня 2008, 11:49

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що результати київських виборів стали "кінцем політтехнологічного проекту 2004 року" і початком нового політичного періоду.

Про це йдеться в авторській статті Януковича, опублікованій в газеті "Сегодня" у четвер у рубриці "PR".

На думку лідера Партії регіонів, "головною метою подій кінця 2004 року була зміна геополітичної ситуації у всій Східній Європі".

"Їхньою рушійною силою стала група українських політиків, які більш-менш підходять на роль революціонерів у силу їхньої подібності в одному - невтримному бажанні здобути владу за будь-яку ціну", - пише Янукович.

"Як безпосередній учасник тих подій я добре пам'ятаю кожне слово, спрямоване проти мене і моїх соратників у той час. Насправді це були не просто слова. То були камені, які у нас кидали, щоб усунути зі шляху, який веде їх до вершин влади", - заявляє він.

Янукович додає, що всіх, хто стояв на сцені Майдану, він "знав ще з часів їхнього перебування у владному ешелоні Леоніда Кучми".

"Знав те, що не потрапляло в пресу і про що рано говорити навіть сьогодні. Ті, хто сьогодні говорять, що "на руках внесли "народного президента" на Банкову", насправді вже тоді подумки запитували себе: "А чому, власне кажучи, він, а не я?", - пише він.

25 травня 2008 року, на думку Януковича, закінчився "постреволюційний" період у новітній історії України, а результати виборів лише підтвердили те, "у що ніяк не хотіли вірити ініціатори скинення законної київської влади: час "полум'яного серця" і "грізного кулака" минуло назавжди".

Лідер Партії регіонів упевнений, що результати перевиборів у Києві 25 травня 2008 року - "це вотум недовіри правлячій помаранчевій коаліції".

"Києву, як і Україні в цілому, необхідно нова політична якість. Без режисури ззовні, без пошарпаних популістських гасел і, насамперед, без ненависті, без жорстокості і політтехнологічного бруду", - пише він.

"Констатуючи повне фіаско наших політичних опонентів і розвал помаранчевої коаліції, я далекий від зловтіхи", - додає Янукович.

На його думку, 25 травня Україна "відкинула ненависть і нетерпимість".

"Закликам "викинути і знищити" кияни відповіли словами Св. Апостола Павла: "Один одного тяготи носіть і так виконаєте закон Христа", - вважає Янукович.

"Життя знову дає нам шанс. Ми не повинні його упустити. І Партія регіонів є на даний час силою, здатною згуртувати навколо себе здорові сили суспільства, об'єднати народ для праці і добробуту", - йдеться в статті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: