Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Кріля Балога – не адмінресурс, а майбутній глава

Четвер, 10 липня 2008, 18:03

Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль заперечує, що в очолювана ним сила використовує адміністративний ресурс.

Про це він сказав в інтерв'ю журналові "Фокус".

"Серед не однієї тисячі наших партійців тільки чотири губернатори з 27. Про що можна говорити? Про адмінресурс? У нас його просто немає, як би цього комусь не хотілося. І він нам не потрібен. Подивіться на адмінресурс інших партій. Там його більше", - сказав політик.

На питання про невиконання кадрових зобов'язань щодо НДП і перетягування людей, на які скаржилася Людмила Супрун, Кріль відповів, що кадрові зобов'язання з нею не обговорювалися.

"Більш 18 регіональних організацій і їх керівництво є членами "Єдиного центру". Якщо люди нам ставлять умову "посада, квота", ми припиняємо розмову. Були такі. Але я не буду називати їх прізвищ. При соціалізмі говорили: хто не хоче працювати, той шукає причину, хто хоче працювати, знаходить кошти", - відзначив він.

Кріль не сказав, коли Віктор Ющенко офіційно визнає ЄЦ своєю, пропрезидентською політсилою.

"Президент не є членом "Єдиного центру". Ми – політична сила, що підтримує президента Ющенка, тому що люди, що входять у неї, вважають Віктора Андрійовича найбільш моральним і стабільним політиком в Україні", - відповів він.

У той же час, за словами Кріля, Ющенка не буде на з'їзді ЄЦ.

На посаді глави ЄЦ Кріль бачить Віктора Балогу.

"150 осіб – саме стільки входить у політраду партії – приймуть рішення, хто стане головою "Єдиного центру". Особисто я припускаю, що партію очолить Віктор Балога. Але останнє слово за з'їздом і політрадою, - відзначив депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: