Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У справі "Криворіжсталі" за Семенюк побачили чиїсь ріжки

Середа, 16 липня 2008, 17:09

Профспілка металургів і гірників України і профспілковий комітет гірничо-металургійного комбінату "Arcelor Mittal Кривій Ріг" не мають претензій до власників підприємства по виконанню соціальних прогарам.

Про це повідомив голова ЦК ПМГУ Володимир Казаченко.

"Я не хочу думати про політичне замовлення, але в ситуації з "Arcelor Mittal Кривій Ріг" проглядаються чиїсь ріжки", - сказав він на прес-конференції в Дніпропетровську в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому Казаченко відзначив, що ПМГУ разом з Фондом держмайна України контролює виконання власниками підприємства соціальних програм.

Міністр промислової політики Володимир Новицький, у свою чергу, також повідомив, що в міністерства немає будь-яких документів від ФДМ, у яких би були зазначені конкретні пункти невиконання власниками умов договору закупівлі-продажу меткомбінату.

Голова профкому "Arcelor Mittal Кривій Ріг" Юрій Бобченко попросив політиків не робити з "Криворіжсталі" "політичного п'єдесталу".

Як повідомлялося, ФДМ хоче забрати в Mittal Steel підприємство за невиконання соціальних рпограм. Натомість уряд називає заяви Семенюк пустими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: