Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко стверджує, що не вигадував отруєння Ющенка

П'ятниця, 18 липня 2008, 18:41

Колишній керівник виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Ющенка Олександр Зінченко стверджує, що не вигадував історію про отруєння Ющенка в 2004 році.

Так він в інтерв'ю "Контрактам" прокоментував слова депутата Давида Жванії про те, що історію з отруєнням Ющенка придумало керівництво штабу помаранчевої революції.

"Я ніде не чув і не читав, щоб він звинуватив особисто мене. У нас була коаліція "Сила народу", були штаби "Нашої України" і БЮТ, інших партій блоку", - зазначив Зінченко.

"Однак скажу: я нічого не вигадував, діяв абсолютно щиро і зараз готовий нести відповідальність за всі свої слова і вчинки", - заявив нинішній депутат БЮТ у Київраді.

" Крім того, мені ніколи не доводилось чути, щоб харчове отруєння і ті хвороби, про які в цьому зв'язку зараз пишуть у пресі, викликали б таку реакцію організму", - додав він.

Зінченко сказав, що і ворогу б не побажав "перенести те, що переніс тоді Ющенко". "У той час йшлося не стільки про кампанію, скільки, в першу чергу, про життя людини. А потім вже про кандидата в президенти", - зазначив депутат.

За його словами, він "посилався не на власні фантазії, а на документи і висновки лікарів". "До речі, і вони самі про це ж говорили у нас в Києві і відповідали на питання журналістів", - зауважив Зінченко.

"Сьогодні ж обговорення цієї теми виглядає таким собі круглим столом: щось знають лічені люди, а коментують усі. Багато часу було втрачено, і довго в силу багатьох обставин розслідування не велось. Але переконаний, рано чи пізно істина переможе", - резюмував він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування