Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка сподіваються, що Тимошенко сумлінно виконає обов’язок

Середа, 2 липня 2008, 14:09

3 липня президент Віктор Ющенко зустрінеться з президентом УЄФА Мішелем Платіні.

Про це повідомила в середу прес-секретар президента Ірина Ваннікова.

"Громадяни України очікують, що можновладці зроблять все можливе для належної підготовки України до першості Європи з футболу. Президент висловлює переконання, що всі органи влади сумлінно виконають свої обов’язки зокрема і щодо повноцінного фінансування підготовки до Євро-2012", - сказала вона.

2 липня під час зустрічі з міністром закордонних справ Данії Пер Стіг Меллером Ющенко планує обговорити підготовку візиту до України королеви Данії та прем’єр-міністра цієї країни.

Окрім цього Ваннікова повідомила, що у четвер під головуванням Ющенка відбудеться нарада щодо підготовки до святкування 1020 річниці Хрещення Русі, а також президент візьме участь у форумі "Влада і бізнес - партнери".

У п’ятницю, 4 липня запланована робоча поїздка президента до Одеської області.

8 липня Ющенко перебуватиме з робочим візитом в Австрійській Республіці.

Під час зустрічей із керівництвом цієї країни передбачене обговорення питань розширення співпраці, зокрема в галузі енергетики. "Президент України також ознайомиться з досвідом Австрії щодо проведення чемпіонату Європи з футболу, який щойно завершився", - повідомила Ванникова.

9 липня передбачаються зустрічі президента України із президентом Мальти. За словами прес-секретаря, це перший візит президента Мальти до України за останні 15 років.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування