Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія програв ще один суд за громадянство

Понеділок, 21 липня 2008, 19:31

Подільський районний суд Києва залишив без задоволення скаргу народного депутата Давида Жванії на постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи щодо нього.

Таке рішення суд прийняв у понеділок після ретельного вивчення документів, наданих двома сторонами процесу.

Таким чином, матеріали будуть спрямовані в Генпрокуратуру на подальше розслідування кримінальної справи, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Жванія має намір оскаржити рішення Подільського суду, повідомив представник у суді народного депутата Геннадій Москаль.

"Будемо оскаржувати в апеляційному суді, а потім (якщо виникне необхідність) - у Верховному суді", - підкреслив Москаль.

Як повідомлялося, 22 травня Генпрокуратура України порушила кримінальну справу по факту підробки і використанню свідомо підроблених документів, на основі Жванії було видане свідоцтво про громадянство України.

11 червня Святошинський райсуд Києва задовольнив прохання Генпрокуратури про відкликання заяви генерального прокурора Олександра Медведька про перегляд рішення Радянського районного суду (нині Шевченківський райсуд) від 10 вересня 1999 р., яким підтверджувалося проживання народного депутата Жванії в Україні.

18 червня Апеляційний суд Києва відновив Генпрокуратурі термін на апеляційне оскарження рішення Радянського райсуду Києва від 30 вересня 1999 року, на підставі якого Жванія одержав громадянство України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування