Луценко вирішив влаштувати "перебіжчику" те, що роблять зі Жванією

Четвер, 24 липня 2008, 14:11

Правоохоронні органи вивчають законність отримання українського громадянства депутатом від НУ-НС Юрієм Бутом.

Про це заявив міністр внутрішніх справ під час чату на сайті "Народної Самооборони".

"Зараз відповідні служби за запитом народного депутата вивчають ключове питання – чи вийшов Бут з російського громадянства до одержання українського? І якщо ні – у нього виникнуть проблеми", – сказав міністр.

За його словами, українське громадянство Бут отримав в українському посольстві в Росії як особа, що народилася в Україні.

"Я знаю про існування запитань до чистоти цієї процедури", - сказав Луценко.

Коментуючи вихід Бута з коаліції, Луценко сказав, що "отримав гіркий досвід", включивши його до списку.

"Я, безумовно, несу відповідальність за цей випадок і врахую гіркий досвід неприйнятності будь-яких рекомендацій щодо малознайомих діячів в подальшій політичній діяльності", – зазначив він.

Луценко розповів, що Бут був рекомендований як людина, яка буде опікуватися міжкофесійними та міжнаціональними проблемами.

"В ході кампанії я особисто відчував результат такого рішення (включити Бута до списку НС): жодної агресії зі сторони будь-яких релігійних організацій, на відміну від попередніх років, НУ-НС не мав", – зазначив Луценко.

"Але Бут потрапив у судовий комітет, де швидко попав під вплив сумновідомого пана Ківалова. На жаль, Бут не пройшов випробування "мідними трубами". Особливо гірко, що зрадила людина, яка так часто клялася Святим письмом і демонструвала щиру набожність", – вважає він.

Луценко також підкреслив, що жодне місце в списку "Народної самооборони" не було продане. "Давид Жванія взяв на себе усі витрати виборчої кампанії", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування