Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко думає, що посадами від Тимошенко не дає грабувати країну

П'ятниця, 25 липня 2008, 14:53

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що їхнього однопартійця Василя Мармазова було призначено заступником міністра внутрішніх справ ще за часів антикризової коаліції.

Про це Симоненко сказав на прес-конференції у Черкасах, коментуючи заяви Партії регіонів про підкуп комуністів посадами збоку БЮТ.

“Заступник міністра – це не політична, а фахова посада. І ми тільки повернули справедливість, захистивши фахівця від необгрунтованого звільнення з посади”, - сказав він, повідомляє прес-служба КПУ.

Коментуючи закиди Партії регіонів щодо призначення урядом члена фракції КПУ Миколи Тимошенка на посаду голови Держкомітету з питань лісового господарства, Симоненко сказав, що "комуністи у своїх діях і рішеннях керується виключно інтересами простих людей та захищають країну від пограбування".

“Позиція комуністів щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі та проведення неупередженої і об”єктивної кадастрової оцінки земельних ресурсів, а ліси – це гігантський земельний ресурс, збігається з вимогами багатьох громадян України. Саме тому, враховуючи наші передвиборчі обіцянки захистити національну безпеку держави і не допустити приватизації землі, особливо іноземцями, ми будемо вирішувати ці питання, зокрема, очолюючи Держкомліс”, - заявив він.

Як відомо, у четвер Партія регіонів заявила, що БЮТ підкупає Компартію посадами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування