Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЄЦ думають, що їх "сватають", а Кличко "чекає запрошення"

Вівторок, 8 липня 2008, 15:20

У партії "Єдиний Центр" підтверджують, що не проводили переговорів щодо вступу в свої лави з лідером однойменного блоку Віталієм Кличком та й іншими відомими політиками, яких називали у ЗМІ як потенційних членів ЄЦ.

"Ми підтверджуємо, що з Віталієм Кличком ніхто не проводив переговорів про його приєднання до Єдиного Центру", - сказала член президії "Єдиного Центру" Леся Таран, коментуючи відповідну заяву блоку Кличка.

"Те ж саме стосується всіх відомих політиків, яких сьогодні засоби масової інформації сватають до нашої партії", - додала Таран, повідомляє сайт "Гарт" із посиланням на прес-службу партії.

Водночас, на думку Таран, досить дивним є те, що Кличко реагує на інформацію з сайту, "який жодним чином не пов’язаний з Єдиним Центром".

"Це означає, що або Кличко дуже чекає на запрошення до Єдиного Центру, або його реакція є надто поспішною та не виваженою", - вважає вона.

На переконання Таран, "напередодні з’їзду Єдиного Центру подібних інформацій буде з’являтися дуже багато".

"Вони розповсюджуватимуться як політичними силами, що відчувають появу серйозного конкурента, так і певними політиками. Останні задля можливості знайти привід знову потрапити на шпальти газет вигадуватимуть будь-які заяви, зокрема і про зацікавленість Єдиного Центру до їхніх персон", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: