Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма стверджує, що до Тимошенко не літав. Суркіс нічого не заперечує

Понеділок, 18 серпня 2008, 18:49

Прес-служба благодійного фонду Леоніда Кучми "Україна" спростувала факт зустрічі екс-президента з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби фонду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу президент Федерації футболу України Григорій Суркіс закликав не спекулювати його ім'ям у зв'язку із заявою Кислинського.

Він наголосив, що ще рік тому, коли Україна одержала право проводити в себе фінальні матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, "чітко й однозначно заявив про свої життєві пріоритети на найближчі п'ять років".

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив про існування домовленості Тимошенко з російським керівництвом про її підтримку на майбутніх президентських виборах і наміри передати наявні матеріали українським правоохоронцям.

За його словами, координація проекту "Вибори-2010" покладена на створений у Москві центр на чолі з Віктором Медведчуком. У центр також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс і Олександр Задорожній.

Гуманітарними проектами в Україні, за словами Кислинського, буде займатися Дмитро Табачник.

Також представник секретаріату заявив, що знаходячись на Сардинії Тимошенко запрошувала для зустрічі колишнього президента Леоніда Кучму.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування