Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка радять Тимошенко не виставляти хор, а заспівати соло по темі

Середа, 20 серпня 2008, 17:37

Реакція з боку прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на пред'явлені їй претензії в існуванні домовленостей з керівництвом Росії не дає відповіді по суті і є всього лише беззмістовним галасом.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, "розрахунок у адвокатів Тимошенко полягає у створенні словесної маскувальної сітки, якою увага суспільства має бути відвернута від дискусії щодо змісту діяльності прем'єра, зокрема, у питаннях відносин із Росією та приєднання України до Плану дій з набуття членства в НАТО".

На думку Кислинського, жодна із заяв з табору прихильників і окремих "друзів" Тимошенко з Партії регіонів не містить у собі чітких спростувань претензій, викладених секретаріатом президента.

"Для громадського обговорення не представлено жодного значущого контрфакту, натомість коментатори вправляються в дотепах і словесній еквілібристиці, яка може потішити легковірних, але не задовольняє тих, хто вміє думати", - додав він.

Заступник глави секретаріату вважає, що розставити всі крапки над "і" може чесно заявлена позиція Тимошенко з усіх 11 пунктів, які ставлять під сумнів проукраїнський, державницький характер її діяльності.

Таким чином, прем'єр особисто могла б дати чіткі відповіді на гострі запитання, а не виставляти замість себе "хор із поганих вокалістів, які не наділені жодними повноваженнями".

Як відомо, Кислинський заявив про існування між Тимошенко та російським керівництвом домовленостей щодо можливої підтримки її кандидатури на наступних президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування