Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів обзавелася рупором

Понеділок, 25 серпня 2008, 19:26

24 серпня вийшов перший номер всеукраїнської газети Партії регіонів "Час регіонів".

Як повідомляє прес-служба партії, на першій шпальті першого номера газети – стаття лідера Партії регіонів Віктора Януковича "Три кроки, які треба терміново зробити, щоб ступити на шлях стабільності і розвитку".

У розділі "Економіка" "актуальні думки читачеві пропонують" народні депутати Анатолій Кінах і Ірина Акімова. Депутати Вадим Колесніченко і Олексій Плотников на сторінках розділів "Регіони" і "Світ" представляють аналіз військових подій в Грузії і їх наслідків для України і світу. У рубриці "Слово честі" народний депутат Владислав Лук'янов обгрунтовує позицію щодо правового закріплення позаблокового статусу України.

У рубриці "Глас народу" публікуються думки авторів листів, надісланих на адресу Партії регіонів.

Обсяг газети "Час регіонів" складає вісім кольорових шпальт А-2, тираж – 10 000 екземплярів, періодичність виходу – раз на тиждень. Ціна екземпляру – 1 гривня. Матеріали публікуються мовою оригіналу – українською і російською. Передбачається, що обсяг газети зросте до 12 шпальт, а тираж збільшиться.

Головним редактором стала молода журналістка Олена Рубцова. Вона публікувалася в центральній пресі і працювала прес-секретарем в Генеральній прокуратурі і Національному університеті державної податкової служби.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування