Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Флагман ЧФ знову вийшов із Севастополя

Понеділок, 25 серпня 2008, 21:02

Флагман Чорноморського флоту Росії ракетний крейсер "Москва" вийшов о 20.30 в понеділок із Севастополя.

"Ракетний крейсер Чорноморського флоту РФ "Москва" вийшов сьогодні з Севастополя в полігон бойової підготовки ЧФ для перевірки радіотехнічного озброєння і бортових систем зв'язку", - повідомив "Інтерфаксу" помічник головнокомандуючого
Військово-морським флотом Росії Ігор Дигало.

За його словами, "цей вихід в море з головної бази Чорноморського флоту здійснений відповідно до річного плану підготовки крейсера".

Як повідомив кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" в понеділок увечері, з джерел близьких до штабу ЧФ РФ йому стало відомо, що ракетний крейсер повинен прибути до Новоросійська. Зараз він узяв курс на схід.

Також в морі недалеко від Севастополя, за неофіційною інформацією, знаходяться корабель "Сметливый" і малий протичовновий корабель "Муромец", повідомив кореспондент агентства.

За неофіційною інформацією, до них повинен приєднатися сторожовий корабель "Ладный", який повинен був брати участь в сумісній операції "Активні зусилля" з кораблями НАТО в Середземному морі. Участь корабля в ученнях була відмінена через події біля берегів Грузії.

Як повідомлялося, у суботу крейсер "Москва" зайшов до Севастополя після виконання миротворчих завдань біля берегів Абхазії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування