Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить бізнесменів збудувати 700 садиб

Неділя, 3 серпня 2008, 20:11

Президент Віктор Ющенко закликає національний бізнес допомагати коштами у відбудові житлових будинків, зруйнованих у шести постраждалих від стихійного лиха регіонах.

"Я хочу звернутися до найпроцвітаючих фірм України, щоб вони допомогли звести близько 700 садиб", – сказав Ющенко в неділю у смт Верховина на Івано-Франківщині, повідомляє прес-служба президента.

Він підкреслив, що за чотири наступних місяці для потерпілих повинні бути збудовані нові оселі. "Я дав людям чесне слово, що ці будинки будуть кращі, ніж ті, в яких вони жили", – наголосив президент.

Ющенко також повідомив, що в понеділок має намір провести зустріч з головами ОДА всієї України, на якій планується обговорити можливі шляхи надання допомоги постраждалим регіонам – зокрема зерном, будівельними матеріалами, технікою тощо.

"Ви побачите, що через 4–5 місяців ми відновимо все втрачене", – переконаний він.

Ющенко також вважає, що суми у 750 млн. грн., що передбачена на ліквідацію наслідків стихійного лиха в Івано-Франківській області, на сьогодні достатньо для цієї мети.

При цьому він відзначив, що всі пропозиції стосовно відповідних змін до бюджету, які йому надала влада постраждалих регіонів, а також міністерства, були враховані у поданому ним до парламенту законопроекті щодо внесення змін до держбюджету.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...