Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Vanco" готова домовлятися з Тимошенко. Але від суду не відмовляється

Четвер, 7 серпня 2008, 15:40

Компанія Vanco Prуckerchenska Ltd. заявляє, що може припинити процедуру арбітражу тільки у разі істотного прогресу в спорі з урядом України.

Про це заявив президент Vanco Prуckerchenska Джим Баун на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

"Я хочу підкреслити, що ми не припинимо процедуру арбітражу доти, доки не досягнемо істотного прогресу, істотного просування у вирішенні всіх питань з урядом", – сказав Баун.

"Я не бачу причин, чому ми не можемо почати обговорення, не припиняючи арбітражний процес", - додав він.

Водночас Баун зазначив, що "Vanco Prуckerchenska" не готова проводити повторні переговори щодо угоди про розподілення продукції.

"Ми витратили вже півтора року на переговори до укладення УРП, і ми не готові до того, щоб повертатися до цього знову", - сказав він.

У свою чергу юридичний представник Vanco Prуckerchenska, партнер юридичної фірми "Василь Кисіль і партнери" Олег Альошин сказав, що Кабінет міністрів вже одержав від Арбітражного інституту Торгової палати м. Стокгольм копію вимоги Vanco Prуckerchenska разом із доданими до неї документами, і Кабінету міністрів запропоновано до 13 серпня підготувати свою першу відповідь і призначити свого арбітра.

За словами Альошина, нещодавно Vanco Prуckerchenska одержала інформацію, що українська сторона відкликає свої пропозиції щодо мирного врегулювання спору з компанією.

При цьому він додав, що Vanco Prуckerchenska жодного разу не одержувала пропозиції щодо початку переговорів.

Як відомо, 25 квітня цього року Мінприроди анулювало ліцензію компанії Vanco Prуckerchenska Ltd. на користування надрами Чорного моря.

Після цього Vanco почала міжнародну арбітражну процедуру проти уряду України і заявила, що вважає незаконним анулювання ліцензії.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування