Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров: "95% грошей на парад уже витрачено"

П'ятниця, 8 серпня 2008, 14:36

Міністр оборони Юрій Єхануров заявляє про те, що 95% коштів, необхідних для підготовки військового параду у Києві з нагоди Дня Незалежності, вже витрачено.

Про це він сказав на злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу "Авіант", де відбулося тренування парадних розрахунків, що братимуть участь у параді, повідомляє прес-служба відомства.

"95 відсотків коштів, необхідних для підготовки і проведення параду військ, вже витрачені", - заявив Єхануров.

Міністр подякував "усім ремонтним заводам, які добре попрацювали і дуже серйозно віднеслися до такої важливої справи як підготовка військової техніки до параду".

"Ці підприємства пройшли серйозне випробування – вони у найкоротші терміни підготували нашу техніку", - наголосив глава оборонного відомства.

Єхануров зауважив, що підготовка до параду "сколихнула" та "мобілізувала" людей, і самих військових, і робітників підприємств, на яких здійснювався ремонт та модернізація техніки.

"Я дуже хотів би, щоби після параду в українського парубка "прокинулося" бажання стати офіцером, льотчиком або танкістом, а не так як зараз вони мріють стати рекетирами або банкірами", - зазначив міністр.

Як відомо, у четвер прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до президента Віктора Ющенка з пропозицією скасувати військовий парад і зекономлені кошти направити на подолання наслідків стихії у Західній Україні.

У відповідь на це глава секретаріату президента Віктор Балога звинуватив Тимошенко у спекуляції і заявив, що більша частина коштів на підготовку параду вже витрачена.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування