Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: з інтелектом Черновецького треба повертатися за парту

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:32

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про те, що місцеві школи повинні переобладнуватися за рахунок місцевих бюджетів.

Про це вона сказала на прес-конференції, відповідаючи на питання про критику мера Києва Леоніда Черновецького щодо незручності шкільних парт і про звинувачення з цього приводу на адресу Кабінету міністрів.

"Я думаю, що з таким рівнем інтелекту і усвідомленням "що робити", як у Черновецького, дійсно треба повертатися за шкільну парту", - зауважила Тимошенко.

"Якщо для нього персонально парта не зручна, ми по його віку і по його зросту зробимо для нього парту. Я думаю, що для країни буде набагато краще, якщо він буде там, а не очолювати міськраду Києва", - додала прем'єр.

Відносно фінансування переобладнання місцевих шкіл Тимошенко заявила, що "значна кількість грошей йде з місцевих бюджетів, тому треба припинити красти київську землю і реально отримані гроші, ринкові, за київську землю спрямувати на переснащення і переобладнання шкіл".

"Це є функція місцевого бюджету", - наголосила прем'єр-міністр. "Стандарти є і за цими стандартами виготовляються парти. Просто не кожний дядя, сідаючи за парту, робить висновок про їх незручність", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що "міська влада ділить міські ресурси, а не займається міськими проблемами".

"Але я тут вже не можу допомогти киянам, бо вони вдруге вибрали Черновецького. Більше ми виборів зараз робити не можемо", - сказала вона.

"Я думаю, що така політика, яку демонструє Черновецький, говорить про те, як небезпечно обирати шахраїв і корупціонерів на посади мерів. Тут я нічим зарадити не можу, це виключно місцева проблема", - додала прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування