Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін визнав за українцями "волю" вступати у НАТО, але...

П'ятниця, 12 вересня 2008, 10:11

Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін сказав, що, якщо в майбутньому українці проголосують за вступ до Північноатлантичного альянсу, то такою вже буде їх воля.

Втім у розмові з журналістами у Сочі, він визнав, що Росія проти такого кроку Києва, наголосивши, що наразі майже 80% українців також проти вступу до НАТО, передає "Бі-Бі-Сі".

Крім того, Путін скритикував архітекторів так званої "помаранчевої революції" і сказав, що керівництво України було поділеним та хаотичним.

Щодо конфлікту на Кавказі російський прем’єр сказав, що Грузія заслужила, щоб її "вдарили по обличчю", після того, як вона напала на Південну Осетію минулого місяця.

Путін відкинув європейську критику, що Росія застосувала надмірну силу по відношенню до Грузії. Однак він наголосив, що Росія хоче і надалі працювати зі своїми західними партнерами.

Путін також відкинув, що Росія має будь-які імперські амбіції.

"Немає в нас жодних імперських амбіцій, в яких нас намагаються звинуватити. І не буде, в нас суспільство інше, воно вже не буде сприймати жодного імперіалізму", - сказав він.

"А ось збудувати конструктивні відносини з нашими партнерами в Європі, в Сполучених Штатах, в Азії ми не лише можемо, ми зобов’язані це зробити. Ми чудово знаємо, що це є необхідністю. Ми знаємо, що цього потребує російське суспільство. І таку політику, не зважаючи на всі дипломатичні проблеми, ми готові втілювати", додав прем’єр Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: