Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько вже знайшов, що у Вінського вкрали 24 мільйони

Понеділок, 15 вересня 2008, 17:12

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно службових осіб "Укрзалізниці" за фактом зловживання владою або службовим становищем.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Кримінальну справу порушено також за фактом службового підроблення при здійснені закупівель за державні кошти, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 КК України.

Згідно з повідомленням, таке рішення було ухвалено після перевірки законності укладання Державною адміністрацією залізничного транспорту України з одним з товариств із обмеженою відповідальністю угоди про закупівлю олив та мастильних матеріалів.

Установлено, що службові особи Укрзалізниці "умисно, зловживаючи службовим становищем, усупереч інтересам служби та діючи в інтересах комерційного підприємства" без розгляду тендерним комітетом питань доцільності та законності збільшення цін уклали додаткові угоди, використовуючи при цьому підроблені документи щодо вартості нафтопродуктів.

"У результаті безпідставного підвищення цін Укрзалізниці завдані збитки на суму понад 24 млн. грн.", - сказано у повідомленні.

Як відомо, раніше глава секретаріату президента Віктор Балога звинувачував прем’єра Юлію Тимошенко у фінансуванні БЮТ за рахунок "Укрзалізниці".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування