Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати відклали звіт Медведька і боротьбу з ДТП до кращих часів

Вівторок, 16 вересня 2008, 11:52

Спікер Арсеній Яценюк закликав депутатів до формування нової коаліції або розпуску парламенту ухвалити важливі законопроекти, які накопичилися за час недієздатності Верховної Ради.

"До моменту формування коаліції або розпуску парламенту у нас є можливість ухвалити ті законопроекти, які п’ятирічками лежали на полицях українського парламенту", - сказав Яценюк.

Він також звернувся до депутатів з проханням "не імітувати роботу парламенту".

"Доки не сформована коаліція намагаємося, вибачте, з пальця висмоктати законопроекти для того, щоб мати результативне голосування", - сказав спікер.

Він зазначив, що лідери депутатських фракцій домовилися включити до порядку денного вівторка, зокрема, законопроекти про дорожній Рух, про нормативно-правові акти, президентський законопроект про амністію, про нотаріат та щодо сприяння будівництва.

Водночас у сесійній залі розгорнулася дискусія щодо розгляду законопроекту про дорожній рух. Так, Партія регіонів наполягала на відкладенні цього питання до отримання "висновків спеціалістів".

У результаті Яценюк вилучив це питання з порядку денного вівторка і закликав обговорити його на засідання керівників фракцій у середу.

Так само на засіданні погоджувальної ради у середу Яценюк запропонував розглянути питання звіту генпрокурора Олександра Медведька щодо стану розслідування справи Георгія Гонгадзе, яке вимагала поставити на голосування "регіоналка" Ганна Герман.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування