Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" думають, що Литвином БЮТ намагається "зберегти обличчя"

Середа, 17 вересня 2008, 10:07

"Наша Україна" покладає всю відповідальність за руйнування коаліції демократичних сил на Блок Юлії Тимошенко і вважає дії БЮТ свідомою зрадою виборців і партнерів по коаліції.

Про це сказано у заяві "Нашої України", розміщеній на сайті НУ-НС.

"Розтоптавши нашу угоду і всі принципи демократичної коаліції, БЮТ заявляє про намір у цілковитій згоді з регіоналами й комуністами ревізувати Конституцію, зруйнувати систему національної безпеки, оборони, зовнішньої політики, перекроїти систему державного управління", - йдеться у заяві.

За таких обставин, на думку "нашоукраїнців", заяви окремих представників БЮТ про створення нової коаліції або в старому складі, або з додаванням Блоку Литвина "є лише спробою зберегти обличчя перед власними виборцями".

"Для нашої політичної сили проблема полягає не в тому, є в коаліції Блок Литвина чи немає, а в тому, чи здатен Блок Тимошенко відмовитися від участі в антиукраїнській змові", - заявляють вони.

"На жаль, своїми діями БЮТ засвідчив, що він цього зробити не здатен", - додають "нашоукраїнці".

У заяві висловлюється здивування "облудними закликами кудись "повернутися", адже "з 2 вересня демократичної більшості не існує, бо БЮТ увесь цей час діє в форматі іншої більшості, відмовляючись узяти участь у засіданні Ради коаліції".

"Такі дії свідчать, що створення формальної коаліції між БЮТ і Партією Регіонів є лише справою часу. Натомість "Наша Україна" не зрадить своїх виборців і не буде брати участі в коаліції з регіоналами й комуністами за жодних обставин", - йдеться у заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування