Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче до Симоненка незважаючи на його зневагу

Середа, 17 вересня 2008, 12:09

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз вважає ідею об'єднання лівих сил "настільки необхідною, що їй не перешкодять амбіції деяких політиків".

На його думку, у СПУ і КПУ - загальні погляди на ключові питання державного розвитку.

Як повідомляє Ліга, Мороз відзначив, що об'єднання лівих сил в Україні не є примхою.

"Це обґрунтована ідея, яку підтримують сотні тисяч прихильників СПУ і КПУ по всій країні. Вона виходить з реальної ситуації, коли існує загроза узурпації влади олігархічними силами. Таке об'єднання відповідає вимогам часу", - упевнений політик.

За його переконанням, у Соціалістичної і Комуністичної партій існують спільні погляди на ключові питання державного розвитку.

"Саме на їх основі необхідно вибудовувати спільну роботу", - підкреслив соціаліст.

У той же час, Мороз вважає, що будувати діалог "за допомогою примітивних коментарів у ЗМІ - неконструктивно".

"Ці питання повинні розглядатися в робочому порядку. Упевнений, що риторика деяких заяв викликає щире здивування і жаль у більшості прихильників лівої ідеї в Україні. Тим більше, що політична ситуація в країні вимагає якнайшвидшого ухвалення рішення по питанню створення єдиного блоку. Саме технологічного блоку", - уточнив лідер СПУ.

"Вважаю ідею об'єднання лівих сил назрілої і настільки необхідної, що їй не перешкодять амбіції окремих політиків, "аргументи" яких коментувати принизливо", - підсумував соціаліст.

Раніше представник Соцпартії Ярослав Мендусь заявив, що СПУ звернулася до Компартії з пропозицією про створення "Лівого блоку" на майбутніх виборах і тепер очікує відповіді.

У свою чергу, лідер Комуністичної партії, глава фракції комуністів у Верховній Раді Петро Симоненко повідомив, що соціалісти хочуть створити "Лівий блок" заради проходження в парламент. За його словами, спочатку варто думати не про місця у Верховній Раді, а займатися конкретними справами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування