Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Нашій Україні" пропонують Луценку піти

Середа, 17 вересня 2008, 16:48

Депутат від НУНС Роман Зварич заявляє, що "Народна Самооборона" має вийти з фракції НУНС, якщо бачить себе в складі коаліції з Партією регіонів.

Так Зварич прокоментував заяви про початок проведення консультацій щодо створення нової коаліції, повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, згідно Конституції, суб’єктами коаліції є фракції.

Реклама:

"Якщо ж "Народна Самооборона" бачить себе в складі коаліції БЮТ та ПР, нехай її депутати вийдуть з нашої фракції - принаймні, це буде чесно з їхнього боку. Тому що "Наша Україна" ні за яких умов не ввійде в коаліцію з Партією регіонів", - заявив Зварич.

Він зауважив, що "Народну Самооборону" в парламенті представляють "свіжі", а тому – занадто амбітні політики.

"Якщо ж вони хочуть розпочати свою політичну кар’єру з такого лицемірства, то, мені видається, ця кар’єра дуже швидко завершиться", - зазначив він.

ВІДЕО ДНЯ

Говорячи про лідера "самооборонців" Юрія Луценка, заступник голови фракції зауважив, що "бути першим номером в списку пропрезидентського Блоку і при цьому обливати брудом Президента, виглядає, як мінімум, дуже некрасиво".

Підводячи підсумки, Зварич зазначив, що "вперше за останні три тижні заступник голови фракції БЮТ сказав на 90% правду".

"Чому тільки на 90%? Тому що замість слова "розпочали" переговори, він мав сказати "завершили" переговори". Принаймні, з ПР вони (переговори про формування нової коаліції) завершуються – оскільки, за відомою мені інформацією, їм залишилося тільки додеребанити посади", – резюмував Зварич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: