Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що "пісню" про чартери Білозір співає під дудку Балоги

Четвер, 25 вересня 2008, 18:00

Прем’єр Юлія Тимошенко спростовує інформацію про польоти чартерними рейсами закордон, яку оприлюднила депутат від НУ-НС Оксана Білозір.

"Ніякі чартери не мають відношення до мене", - сказала Тимошенко на прес-конференції у четвер, коментуючи звернення Білозір до СБУ з цього приводу.

При цьому вона зазначила, що востаннє вона була у Москві, "коли зустрічалася українсько-російська економічна комісія, і все це було зроблено абсолютно публічно".

"Мені дуже прикро, що Оксана Білозір, яку я поважаю як співачку і як патріота, почала співати на музику та вірші пана Балоги. І мені здається, що концертні політичні тури Балога також проводить Оксані Білозір. Я хотіла би до пані Оксани звернутися з проханням не брати участі їй як людині, яку поважає вся країна, у цих політичних брудних провокаціях", - заявила Тимошенко.

"Жоден чартер, який вона вказала, не має до мене жодного відношення", - додала вона.

Тимошенко також вважає появу подібної інформації прикметами президентської кампанії, що наближається. "Більше нічим я це пояснити не бачу", - сказала вона.

Як відомо, Білозір спрямувала до СБУ запит, в якому просить з’ясувати інформацію щодо польотів Тимошенко чартерними рейсами, зокрема, до Генуї, Верони і Москви.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування