Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову наступила на граблі із перекриванням доріг

Четвер, 25 вересня 2008, 18:52

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про те, що відмовилася від супроводу ДАІ під час поїздок до регіонів.

Про це прем'єр заявила на прес-конференції у четвер, відповідаючи на запитання, чи потрапляє вона у затори.

"Чесно кажучи, з того моменту, як я була призначена прем'єр-міністром, затори неможливі, бо це суперечить взагалі безпеці роботи прем'єра", - зазначила Тимошенко.

"Прокладаються спеціальні траси для того, щоб президент, прем'єр, голова Верховної Ради мали якомога менше загроз на шляху", - пояснила вона.

Але в той же час, зауважила прем'єр, "я можу розказати вам один секрет – я терпіти не можу всі супроводження ДАІ та інші речі".

"І як тільки виникає можливість поїздити без такого супроводу, я це роблю. Як правило, я ввечері додому повертаюся без будь-якого супроводу", - заявила Тимошенко.

"І коли ми виїжджаємо в регіони. Враховуючи, що іноді місцеве ДАІ перевищує свої повноваження і по дві години закриває перехрестя, я на виїздах в регіони відмовилася від всіх супроводів ДАІ повністю і заборонила навіть на хвилину перекривати будь-які дороги", - зазначила прем'єр.

"Тому, якщо ми і потрапляємо в якісь затори, то якраз, коли ми виїжджаємо у відрядження в області - навіть зараз, коли я працюю прем'єр-міністром", - додала вона.

***

У середу журналіст "Української правди" був свідком перекриття руху по вулиці Грушевського для заїзду авто прем'єр-міністра на територію Кабінету міністрів.

Крім того, під час поїздки Тимошенко до Луганської області у липні цього року її кортеж супроводжувався службою ДАІ. Протягом усього руху на дорозі не було жодного авто.

У березні 2008 року прем'єр вже заявляла про те, що виступає проти перекриття руху на дорогах під час проїзду кортежів високопосадовців.

"Навіть ті 10%, коли мені доводиться їздити з певним супроводженням, я заборонила перекривати рух", - зазначила Тимошенко.

Тоді ж журналісти "Української правди" були свідками, як Тимошенко вранці виїжджала з території клубу Кабінету міністрів, що знаходиться біля перетину вулиць Інститутської і Банкової.

Для цього два автомобілі з номерами МВС стали поперек вулиці Інститутської з метою блокування руху автомобілів по ній. Таким чином, рух було перекрито близько 7-10 хвилин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування