Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обізвала Кириленка "маленькою ябєдою"

Середа, 1 жовтня 2008, 13:56

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко спростовує інформацію про те, що БЮТ пропонує у разі дострокових парламентських виборів провести дострокові вибори президента.

Про це вона сказала на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

"Про це вчора взагалі розмова на переговорах не йшла. Я категорично спростовую цю інформацію", - наголосила прем'єр.

Реклама:

"Були просто мої інформаційні повідомлення, що якщо вже країну доведуть до ще одних позачергових парламентських виборів, то доцільно, щоб знімати кризу, потрібно їх провести разом з президентськими", - пояснила Тимошенко.

"Це просто моє експертне бачення - як краще виходити із ситуації, якщо все ж таки Україну вкинуть у вир дострокових хаотичних парламентських виборів", - додала вона.

При цьому прем'єр заявила, що БЮТ "категорично ніяких умов нашим партнерам на цю тему не ставить".

ВІДЕО ДНЯ

"Я думаю, що кожного разу вони шукають якісь нові обставини, чому потрібно зруйнувати демократичну коаліцію і проєвропейську більшість у парламенті", - додала вона.

На питання про слова В'ячеслава Кириленка про те, що Тимошенко домагається його відставки з посади лідера фракції "НУ-НС", прем'єр розсміялася: "Ну, просто ябєда. Маленька ябєда".

"Насправді не домагаюся", - запевнила Тимошенко, додавши, що "це внутрішня справа "НУ-НС" і тільки вони можуть вирішувати, хто є лідером їхньої фракції, це не наша компетенція".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування