Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київська "Наша Україна" збунтувалася проти Ющенка

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 17:42

Київська "Наша Україна" пропонуватиме з'їзду звернутись до президента щодо скасування указу про перевибори.

9 жовтня конференція Київської міської регіональної організації партії обрала 45 делегатів на з’їзд партії і делегувала їм право донести до з’їзду позицію київського осередку, інформує прес-служба організації.

Столичні "нашоукраїнці" ухвалили резолюцію, яка зводиться до двох пунктів:

- доручити делегації міської організації висловити на з’їзді нашу позицію щодо звернення до почесного голови партії "Наша Україна", президента України Віктора Ющенка щодо скасування його указу про припинення повноважень парламенту та призначення позачергових виборів.

- після скасування указу докласти всіх зусиль для поновлення демократичної коаліції у Верховній Раді в існуючому або розширеному складі і недопущення позачергових виборів.

За таке рішення проголосувало 350 із 403 присутніх делегатів, 27 – проти, 16 – утрималось, 10 – не голосувало.

"Така позиція київської організації Народного Союзу "Наша Україна" пов’язана з тим, що делегати конференції вважають позачергові вибори загрозою для стабільності в Україні, не потрібними ні країні, ні партії, рейтинги якої є ризикованими для походу на вибори", - йдеться в повідомленні.

"Хоча деякі керівники партії вважають інакше, на те і демократія, щоб можна було висловити власну думку. Остаточне рішення буде приймати з’їзд партії", - цитує прес-служба голову столичної організації "Нашої України" Миколу Мартиненка.

"Хочемо наголосити, що все це – наші внутрішні партійні справи і ми не збирались нікого залучати до внутрішньопартійних дискусій. Але були змушені поширити цю інформацію після появи провокаційних повідомлень щодо київської партконференції, де інформація була спотворена та перекручена", - наголошується в повідомленні Київської міської організації партії "Наша Україна".

Як відомо, раніше з'явилася інформація, поширена від імені дніпровської організації НСНУ, яка містила досить різкі висловлення Мартиненка на адресу президента. Втім в прес-службі Київської міської регіональної організації партії запевнили, що цитати перекручені.

Як відомо, київську організацію НУНС очолює Микола Мартиненко. Він підписав заяву про збереження коаліції. Він є давнім бізнес-партнером Давида Жванії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування