Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК поки не запустила вибори. У нового суду немає печатки?

Субота, 18 жовтня 2008, 11:10

До Центрвиборчкому станом на 10.00 суботи не надходила ухвала Центрального окружного адміністративного суду про відміну ухвали окружного адмінсуду Києва, яким припинена дія указу президента про позачергові парламентські вибори.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив член ЦВК Михайло Охендовський.

"На 11 годину призначена нарада членів комісії - тоді отримаємо інформацію про останні документи, які надійшли, і визначатимемося, як працюємо далі", - пояснив він.

Охендовський також відзначив, що на сьогоднішній день ЦВК має в своєму розпорядженні тільки ту інформацію про дану ухвалу Центрального окружного адмінсуду, яка розміщена на офіційному сайті президента, а також повідомленнями в ЗМІ.

"Офіційних документів, на підставі яких ЦВК могла б ухвалити ті або інші рішення, до нас ще не надходило", - підкреслив член комісії.

Відповідаючи на питання, чи буде дійсна ухвала Центрального окружного адмінсуду Києва, якщо на ній не буде печатки, Охендовський сказав: "Визначатимемося на нараді з урахуванням кодексу адміністративного судочинства".

Тим часом, за даними БЮТ, печатка новоствореного Центрального окружного адмінсуду Києва ще не виготовлена. "Боюся, що немає", - заявив агентству народний депутат БЮТ Володимир Пилипенко. За його словами, таку печатку виготовляє управління дозвільної системи міністерства внутрішніх справ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: