Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Флориді ажіотаж на "ранніх" президентських виборах

Вівторок, 21 жовтня 2008, 09:40

Рекордна кількість американців, що бажають проголосувати на президентських виборах, проявилося в ході так званого раннього голосування, що почалося в понеділок у Флориді.

У Майами люди вишикувалися в черзі і годинник очікували можливості підійти до машини для голосування, передає "Інтерфакс-Україна".

За американськими правилами, деякі виборчі дільниці відкриваються за два тижні до дня виборів 4 листопаду. Попередні дані про участь у голосуванні вже б'ють усі рекорди.

Як і в 2000 році, коли результат голосування зважився на користь нинішнього президента Буша, Флорида знову стане ключовим штатом - вона одержує 27 вибірників - тобто 10 відсотків від загальної кількості в 270.

Одна з виборців, 70-річна Ді Кінер, пенсіонерка, зізналася журналістам, що, хоча і є республіканкою, проголосувала за Барака Обаму.

"В Обамі є натхнення, інтелект, бажання бути вище за брудну політику. Не знаю, як це пояснити. Я прямо вся тремчу, коли говорю про нього", - сказала пані Кінер, додавши, що вона не голосувала за демократів з 1992 року, з часів Клінтона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування