Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вийде в ефір

Середа, 29 жовтня 2008, 08:51

Президент Віктор Ющенко у середу, 29 жовтня, здійснює робочу поїздку до Донецької області, де візьме участь у роботі ІХ форуму "Україна – Польща" та Міжнародному інвестиційному саміті Донецької області.

У заході також візьме участь президент Польщі Лєх Качинський, повідомляє прес-служба глави української держави.

Участь лідерів двох держав та їхню спільну прес-конференцію транслюватиме у прямому ефірі Національна телекомпанія України.

Так, о 12:00 у прямому ефірі покажуть участь Ющенка і Качинського у ІХ форумі "Україна – Польща", а о 13.00 – спільну прес-конференцію двох президентів.

Передбачається, що під час Форуму глави двох держав виступлять з промовами перед широким представництвом ділових кіл та бізнесових структур.

Очікується, що за результатами заходу будуть виробленні принципи економічної політики урядів обох країн, ідентифіковані наявні проблемні питання та бар'єри в контексті їх практичного вирішення у найближчому майбутньому, визначені перспективні напрямки подальшого розширення українсько-польської співпраці на найближчу та далекоглядну перспективу тощо.

Поза межами Форуму відбудуться переговори між лідерами двох країн з усього спектру питань двосторонньої співпраці та взаємодії на міжнародній арені. Окремий акцент у двосторонньому українсько-польському діалозі буде зроблено на процесі підготовки двох держав до проведення Євро-2012.

У зв'язку з організацією Євро-2012 Ющенко і Качинський також ознайомляться з ходом будівництва найсучаснішого футбольного стадіону "Донбас-Арена", який буде здано в експлуатацію наступного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування