Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через НУНС Рада буде знову заблокована?

Середа, 29 жовтня 2008, 15:18

Фракція НУНС має намір внести зміни в бюджет щодо фінансування виборів в пакеті президентських антикризових законопроектів.

Про це в середу заявив лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко на брифінгу.

За його словами, після надходження президентського пакету до профільних комітетів НУНС офіційно внесе цю поправку, для голосування відповідного пакету в другому читанні.

"Завтра в другому читанні буде розглядатися президентський законопроект щодо мінімізації наслідків світової кризи для української економіки. Цей законопроект містить цілу низку законів, в тому числі і зміни до бюджету на 2008 рік", - сказав він.

"От до цього пункту ми додаємо свою поправку згідно з регламентом про фінансування позачергових парламентських виборів і голосуємо у другому читанні і в цілому, враховуючи позиції всіх політичних сил", - додав Кириленко.

Разом з тим, коментуючи заяву прем’єра Тимошенко про можливість відновлення демократичної коаліції завдяки спільним голосуванням він сказав, що це неможливо.

"Уряд повинен мати підтримку більшості парламенту, і не дивлячись на будь-які ситуативні голосування, підтримки він не має. Це і є політична криза", - сказав Кириленко, нагадавши, що політична та економічна кризи мають вирішуватися паралельно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування