Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорить із "НУ-НС", а потім і з усіма іншими?

Вівторок, 7 жовтня 2008, 09:22

Президент Віктор Ющенко має намір у вівторок зустрітися з фракцією "НУ-НС", а в наступні кілька днів – з головами інших фракцій заради того, щоб "діалог стався".

Як повідомляє "Бі-Бі-Сі", про це Ющенко заявив у понеділок під час зустрічі з прем’єром Великобританії Ґордоном Брауном у Лондоні.

Як відомо, президент дав парламентським фракціям кілька днів на створення коаліції і завершення відповідних переговорів.

Останні події

Крім того, під час зустрічі з Брауном, Ющенко закликав Британію підтримати Україну в її намаганні отримати План дій із набуття членства в НАТО.

Він зазначив, що під час зустрічі з прем'єром Великобританії було досягнуто домовленості про те, що найближчим часом Україну відвідає спеціальна робоча група британських фахівців, які почнуть роботу з запровадження безвізового режиму між Україною та Великобританією.

На вебсайті Давнінґ Стріт написано, що два лідери обговорили також питання глобальної економіки, ситуації в Грузії, імміграції та просування України до НАТО.

Також Ющенко і Браун торкалися перспектив футбольних збірних України й Англії у відбіркових матчах за участь у чемпіонаті світу з футболу, де вони грають в одній грі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: