Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк знає, що януковичі вже завезли в Раду "підмогу"

Середа, 12 листопада 2008, 09:48

Спікер Арсеній Яценюк закликає депутатів завершити у середу процедуру голосування за його відставку, але провести її за законом.

"Процедуру голосування по голові Верховної Ради треба завершити. Вчора вона не відбулася, була у всіх можливість. Я розумію, не було людей. Якщо немає підтримки у голови Верховної Ради, треба завершити процедуру голосування. Але так, як це передбачено регламентом", - сказав Яценюк на засіданні.

"Я знаю, що ви звезли людей, це нормально. Та сама історія буде по призначенню голови Верховної Ради", - звернувся він до "регіоналів".

Водночас Яценюк закликав провести процедуру голосування "нормально і по-людськи".

"Без образ, без вигадувань про фальсифікації. Ця зала дійсно знала фальсифікації, коли в законі про бюджет 45 кудись спливли. Це повинно бути по-чесному, тому я вас прошу: по закону, по регламенту і в межах моральних процедур", - зазначив він.

Як відомо, у вівторок у Верховній Раді пройшло таємне голосування бюлетенями за звільнення Яценюка. У свою чергу Партія регіонів назвала його фальсифікацією, оскільки вимагала зміни способу голосування – з голосування бюлетенями на голосування картками.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування