Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть влаштувати Яценюку тест

Середа, 12 листопада 2008, 09:57

Член Партії регіонів Ганна Герман пропонує голові Верховної Ради Арсенію Яценюку пройти "тест на чесність", дозволивши поставити на голосування питання про його тимчасове відсторонення з посади.

"Я сьогодні просила своїх колег із Партії регіонів: давайте дамо Арсенію Петровичу шанс, давайте зробимо сьогодні тест", - заявила Герман на брифінгу в середу.

"Якщо він справді чесна людина, він дасть можливість сьогодні поставити на голосування питання про відсторонення його від ведення сесії на певний період", - пояснила депутат.

"Якщо Арсеній Петрович - людина, яка не дотримує слова і лише робить вигляд, що він чесний та порядний політик, значить нам сьогодні не дадуть проголосувати питання про його відсторонення", - додала вона.

Герман зазначила, що якщо Яценюк витримає тест, вона зможе "з усією відповідальністю ще раз перед своїми колегами, незважаючи ні на що, сказати, що спікер в Україні – чесна людина".

"І це дуже багато. Це більше, ніж бути спікером ще місяць чи два, чи не бути. Це говорить про перспективу цієї людини в політиці. Цей крок дасть йому багато шансів у житті", - додала депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування