Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДАІ вже наловила штрафників на мільйон гривень

Вівторок, 18 листопада 2008, 14:23

За перший день дії нових штрафів співробітники Державтоінспекції виявили 7870 порушень Правил дорожнього руху, з яких 3791 (48%) – грубі порушення, що могли призвести до дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

Це – керування транспортними засобами в нетверезому стані, порушення швидкісного режиму, проїзд на заборонний сигнал регулювальника чи світлофора, порушення правил обгону, проїзду перехресть, зупинки та стоянки.

Стосовно правопорушників було складено адміністративні протоколи на загальну суму штрафів понад один мільйон гривень, повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

У повідомленні окремо зауважується, що за минулу добу працівники ДАІ задокументували 403 грубих порушень Правил дорожнього руху, скоєних водіями "престижних автомобілів, що коштують понад 100 тисяч доларів".

Загалом за минулу добу в державі спостерігається зменшення аварійності, стверджують в МВС. Так, кількість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими зменшилася майже на третину.

У ДТП на 64% менше загинуло людей та на 33% менше травмовано порівняно з відповідним періодом часу минулого року. До патрулювання було залучено 3,5 тисячі працівників Державтоінспекції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування