Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція затримала банду з колишніх СБУшників і військовослужбовців

П'ятниця, 28 листопада 2008, 14:55

Працівники міліції затримали злочинну групу з колишніх та чинних військовослужбовців Збройних сил та Служби безпеки України, учасники якої розкрадали та реалізовували вибухові пристрої та військове майно.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту зв’язків з громадськістю МВС України.

За даними МВС, до складу організованої злочинної групи входили пенсіонер Збройних сил України, пенсіонер СБУ та працівники військової частини - помічник начальника служби ракетно-артилерійського озброєння, начальник відділення десантної техніки, два начальники сховищ.

Під час проведення обшуків за місцем проживання членів злочинної групи виявлено та вилучено: 23 вибухові пристрої спеціального призначення, 20 детонаторів до гранат, 20 десантних парашутів, приціл до гранатомету типу "РІГ", військове майно та спорядження (зимові камуфляжі, військові салютні установки, споряджені 12 ракетними набоями калібру 30 мм).

Крім цього, в серпні цього року працівники ГУБОЗ в місті Києві провели оперативну закупівлю у вищезазначеного пенсіонера Збройних сил 120 бойових вибухових пристроїв та шести імітаційних мін.

Наразі трьох учасників ОЗГ затримано згідно ст. 115 КПК України.

Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на документування фактів протиправної діяльності організованої групи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування