Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати назвали Наливайченка боягузом

Вівторок, 4 листопада 2008, 15:26

В.о. голови СБУ Валентин Наливайченко не з’явився на засідання Комітету Верховної Ради з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією, де розглядалося питання про оголошену ним інформацію щодо причетності членів цього комітету до контрабандної діяльності.

Так голова комітету Ігор Калєтнік заявив, що з СБУ надійшло прохання про перенесення розгляду даного питання, оскільки Наливайченко перебуває на лікуванні, передає УНІАН.

Також на засідання комітету не з’явився жоден із заступників голови СБУ.

Реклама:

Член парламентського комітету, депутат від Партії регіонів Микола Джига підкреслив, що з боку Наливайченка та СБУ "це боягузтво".

За його словами, Наливайченко ввів в "оману президента України". "Це все придумано і це є наклеп на комітет", - сказав Джига.

У свою чергу Калєтнік наголосив на тому, що комітет готовий у будь-який момент заслухати Наливайченка щодо інформації, яку він розповсюдив на брифінгу після засідання Ради національної безпеки та оборони 31 жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль також зазначив, що у вівторок було проявлено "елементарне боягузтво".

Він додав, що Наливайченко на засіданні РНБО обманув президента, і "якихось кликух позорних навтикав". За словами депутата, Наливайченко має або навести докази в зв’язку з висловленими ним звинуваченнями, або піти у відставку.

На засіданні комітету був присутній також депутат від БЮТ Євген Добряк, який пілкреслив, що є народним депутатом і не має "ніякого відношення до жодних злочинних угруповань".

Він вважає заяву Наливайченка як образу його "чесного імені і чесного ім’я фракції БЮТ".

За його словами, якщо з боку Наливайченка не буде пояснення і вибачення, то він буде "відстоювати свої права в суді".

Як повідомлялося, 31 жовтня президент на засіданні РНБО заявив про причетність окремих народних депутатів до організованих злочинних угруповань, що займаються контрабандою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування