Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Каддафі завершили будувати базу

Вівторок, 4 листопада 2008, 20:12

Президент Віктор Ющенко вважає, що підписанням угоди про уникнення подвійного оподаткування завершено формування нормативно-правової бази українсько-лівійської економічної співпраці.

Про це Ющенко заявив ввечері у вівторок у промові під час обіду на честь лівійського лідера Муаммара Каддафі, передає прес-служба президента.

За словами Ющенка, Лівія стає для України широко відчиненими воротами до африканського континенту завдяки зусиллям керівника цієї країни.

"Я повністю переконаний, що широкі горизонти нашої взаємодії у сферах торгівлі та інвестиційної діяльності вже невдовзі наповняться масштабними взаємовигідними проектами на благо наших народів", - сказав він.

Ющенко назвав перспективними для співпраці сільське господарство, машинобудування, будівництво, авіаційну й аерокосмічну галузі, розвідку й видобуток нафти і газу.

Президент побажав здоров'я, щастя, невичерпної енергії та нових звершень своєму лівійському колезі, а лівійському народові - миру, прогресу і процвітання.

Зі свого боку, Муаммар Каддафі подякував за запрошення здійснити візит до України і за теплий прийом в Києві. Він висловив задоволення проведеними переговорами і відзначив порозуміння з багатьох питань регіональної та міжнародної політики.

"Ми сподіваємося, що наші двосторонні відносини будуть взаємовигідними", - сказав лівійський лідер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування