Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль пропонує Наливайченку пакувати валізи

Четвер, 6 листопада 2008, 13:52

Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє, що має намір оскаржити звинувачення в.о. глави СБУ Валентина Наливайченка.

Так Москаль прокоментував висловлювання в.о голови СБУ Валентина Наливайченка про передачу до ГПУ матеріалів, які начебто свідчать про корупційну діяльність Москаля.

"Своєю недолугістю виконувач обов‘язків Голови Служби безпеки вкотре довів, що йому давно вже пора пакувати валізи", - заявив Москаль

"Матеріали, про які говорить Наливайченко вже давно були в Генпрокуратурі і вона однозначно відмовила в порушенні кримінальної справи. Якщо тимчасовому керівнику СБУ так кортить покопошитися у старому мотлосі, то чому це повинно ставати об‘єктом інтересів усіх силових структур держави", - зазначив Москаль.

"Але всі відповіді на запитання я дам, як повернуся з відрядження у Київ. Я зроблю прес-конференцію і подам в суд на виконувача обов‘язків голови СБУ за компрометацію особистості", - сказав Москаль.

"Що ж стосується закидів щодо надання статусу учасників бойових дій, то хочу нагадати, що цей статус згідно з законом надають військові комісаріати. Нехай пан Наливайченко краще поцікавиться нашими депутатами і чиновниками, які не те що в зонах бойових дій ніколи не були, а й дня в армії не служили. А почати цю справу раджу з вулиці Банкової", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування