Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів, чого його ніколи не вчили

П'ятниця, 7 листопада 2008, 13:47

Фракція Партії регіонів підтримуватиме у парламенті всі законопроекти, які спрямовані на поліпшення ситуації в економіці та покращання життя людей.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович журналістам у п’ятницю, повідомляє УНІАН.

"Будь-які питання розвитку економіки і здорового глузду ми завжди підтримували", - сказав він.

"Ми ніколи не заважали цьому уряду працювати", - додав Янукович.

За його словами, саме за це Партію регіонів нерідко критикували, що вона не працює як опозиційна сила.

Янукович додав, що їх не вчили, як працювати в опозиції, а члени Партії регіонів, "знають як управляти економікою і працювати у владі".

Водночас, Янукович заявив, що Партія регіонів має намір домагатися контролю за використанням виділеного Україні кредиту МВФ.

"Ми висунули вимоги від опозиції про те, щоб на нас зараз поклали функцію контролю за витратою коштів (виділених Україні від МВФ). Поки ми не почули від влади чи від представництва МВФ про те, що вони нас почули", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Янукович уточнив, що жодних реальних пропозицій від представництва МВФ і влади Партія регіонів не отримала. За його словами, ПР продовжуватиме наполягати на цій вимозі.

Зокрема, Янукович відзначив необхідність, щоб перший транш кредиту МВС у розмірі $4,5 млрд. був спрямований у реальний сектор економіки.

"Щоб ці гроші не пішли на погашення тих кредитів і позик, які були зроблені в попередній період часу, і які фактично дозволяють інвесторам сьогодні забрати свої гроші і вийти", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування