Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розішле пенсіонерам листи, де напише, які вони в черзі на гроші

Вівторок, 16 грудня 2008, 11:24

До кінця року кожен пенсіонер отримає повідомлення з датою виплати пенсій та переліком своїх прав.

Про це у вівторок на брифінгу повідомила міністр праці та соціальної політики Людмила Денісова.

"З метою забезпечення стабільного фінансування виплати пенсій та недопущення порушень строків виплати, ми встановлюємо і фіксуємо чіткі терміни виплати. Пенсії будуть виплачуватись з 4 по 25 число включно", - підкреслила міністр, інформує прес-служба уряду.

Вона зазначила, що до кінця року кожному пенсіонеру буде надіслано повідомлення, де вказуватиметься чітка дата виплати, а крім того, в ньому буде зазначений перелік прав пенсіонерів у відносинах із Пенсійним фондом.

Міністр також повідомила, що виплати будуть здійснюватись у такому порядку: інваліди війни, учасники бойових дій, члени сімей загиблих військовослужбовців, одержувачі пенсій у зв’язку з втратою годувальника та інваліди, не працюючі пенсіонери за віком, працюючі пенсіонери.

Голова правління Пенсійного Фонду України Олексій Зарудний повідомив, що з нового року у місцевих управліннях ПФ запрацюють спеціальні інформаційні кіоски, в яких кожен пенсіонер зможе довідатися про порядок нарахування своєї пенсії і стан її виплати.

Денисова запевнила, що, уряд забезпечить виплату пенсій навіть у разі несвоєчасного ухвалення Державного бюджету на 2009 рік.

Також вона пообіцяла, що незважаючи на існуючі провокації, пенсії працюючим пенсіонерам будуть виплачуватися у повному розмірі.

"Пенсіонери усі можуть бути спокійні, що всі розміри пенсій, які були призначені у 2008 році, у 2009 році у повному обсязі будуть збережені, забезпечені ресурсом, і так само пенсіонери, які працюють, також будуть отримувати пенсії у повному обсязі", - заявила міністр.

Крім того, міністр спростувала чутки, що уряд планує змінити межі пенсійного віку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування