Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ піде "на сторону", якщо "НУ-НС" не погодиться на їхнього голову ФДМ?

Вівторок, 16 грудня 2008, 11:31

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прийматиме рішення про те, кого залишати в уряді, а кого змінювати, на підставі результативності роботи міністрів, каже депутат від БЮТ Сергій Міщенко.

"Прем'єр-міністр подивиться, хто добре працював в уряді, - ті залишаться. Тих, хто недостатньо добре справляється, доведеться замінити сильнішими менеджерами", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело".

За словами Міщенка, на фракції ще не обговорювалося, хто які посади отримає: "Жодної пропозиції на жодну посаду поки не було. До кінця Юлія Володимирівна ще нічого не вирішила по посадах. Усе буде робитися в останній момент".

"Усе одно будь-які кадрові питання вирішує Юлія Тимошенко. Можливо, вона вирішить, що в тому чи іншому міністерстві має бути нейтральна людина, щоб не було боротьби за посаду", - зазначив депутат.

На думку Міщенка, "до кадрових питань ми перейдемо тільки після затвердження низки антикризових законів, щоб сформувати базу для подолання складного економічного становища, а потім під цю базу будуть призначені виконавці".

У той же час, він зазначив, що "Антимонопольний комітет і Фонд держмайна – це два відомства, де терміново потрібно змінювати керівництво".

Говорячи про кандидатуру Андрія Портнова на посаду керівника ФДМ, Міщенко сказав: "Його (Портнова) не потрібно вмовляти. Андрій така людина, яка чітко викладе своє бачення менеджменту цього відомства. Якщо воно співпаде з баченням Юлії Тимошенко, його призначення відбудеться. Портнов – не болванчик, яким можна командувати з усіх боків. Він сам знає, що він у житті робить".

Міщенко вважає, що навіть якщо "НУ-НС" буде проти кандидатури голови ФДМ, запропонованої БЮТ, вони знайдуть "компроміс, коли дійде справа до призначення голови Фонду". "А якщо ні, ми знайдемо інший шлях. У нас варіантів у цій ситуації багато. Приміром, ми можемо знайти підтримку в інших політсилах", - сказав бютівець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування